Wijn drinken voordat je gaat slapen kan helpen om wat pondjes te verliezen

Wijn drinken voordat je gaat slapen kan helpen om wat pondjes te verliezen, voor de wijnliefhebbers zijn dat dromen die echt uitkomen.

 

Een studie van de Washington State University toont aan dat wijn en gewicht verlies hand in hand gaan. Bedankt de stof genaamd resveratrol die is gevonden in rode wijn, bleek te helpen: “Wit vet” om te zetten naar”beige vet.” (Vetweefsel komt in verschillende soorten. Lang werd gedacht dat er twee soorten vetweefsel bestond, wit en beige sommigen zeggen er bruin vet tegen. Wit vetweefsel is de soort dat u dik maakt. Beige of bruin vetweefsel maakt echter niet dik, maar warm. Beige- of bruin vetweefsel kan vet dat in de cellen is opgeslagen omzetten in warmte. Dat klinkt aantrekkelijk, overtollige calorieën niet opslaan als vet maar ze gebruiken om warm te worden.)

Met dit goede nieuws is het niet verstandig een fles rood op uw nachtkastje te zetten. Artsen zijn meestal op hun hoede en bevelen mensen niet aan te beginnen met het drinken van wijn, aangezien teveel alcohol uiteraard schadelijke effecten op het lichaam hebben kan. Het is ook vermeldenswaard dat er veel efficiënter (en potentieel gezonder) manieren zijn om profijt te hebben van resveratrol.

“Veel van de gunstige polyfenolen (resveratrol) zijn onoplosbaar en worden uitgefilterd tijdens het proces van de productie van wijn,” zei Professor Min Du van Washington State University. Hij stelt in plaats daarvan snacking van bosbessen, druiven en aardbeien, die allemaal natuurlijke bronnen van resveratrol zijn.
Bron: Woman’s Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *